- Zaczniemy od tego jakie rodzaje serów znamy i pobawimy się smakiem i zapachem. Spróbujemy serowego fondue oraz różnych przysmaków.
Zrobimy własne serowe sosy do nachosów, a także jadalny kwiat z serową doniczką - zachęcają organizatorzy.
Opublikowano:
Autor: Oprac. KS | Zdjęcie: Organizatorzy
9 czerwca kulinarny festiwal dla dzieci | foto Organizatorzy
Przeczytaj również:
- Zaczniemy od tego jakie rodzaje serów znamy i pobawimy się smakiem i zapachem. Spróbujemy serowego fondue oraz różnych przysmaków.
Zrobimy własne serowe sosy do nachosów, a także jadalny kwiat z serową doniczką - zachęcają organizatorzy.
Polecane artykuły:
ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.
Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE
Komentarze (0)