Przez dwa dni hodowcy bydła, właściele firm i hodowcy dyskutowali o sytuacji w swojej branży. Organizatorzy zadbali również o to, aby każdy z przybyłych nabył nową wiedzę niezbędną do codziennej pracy.
- Rozmawiamy o problemach całej branży rolno-spożywczej, ale głównie o mięsie. Polska ma doskonałe produkty rolno-spożywcze. Powinniśmy wszystko zrobić, co w naszej mocy, aby nasze produkty zagościły w każdym rejonie świata - mówił Krzysztof Borkowski, gospodarz sympozjum.
CZYTAJ WIĘCEJ Trzecia Droga zaprezentowała kandydatów
Organizatorem spotkania była Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Sympozjum zostało sfinansowane z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.